Onze openstaande vacatures

Waar kom je terecht?

Mediasoft is een hip bedrijf in volle groei. Een job bij ons gaat hand in hand met:

  • Een supertof team dat hecht aan elkaar hangt. Bijgevolg spenderen we ook na de uren de nodige quality time samen.
  • Een gloednieuw, modern kantoor waarin je je meteen thuisvoelt.
  • Een thuisbasis waar iedereen blij van wordt: de levendige C-mine Campus, gelegen in het bruisende Genk. Activiteiten en lunchmogelijkheden bij de vleet, dus!
  • Opleidingsmogelijkheden zodat je een echte professional wordt.
  • Flexibele werktijden zodat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

Wat heeft Mediasoft jou te bieden?

Persoonlijke groei

Wij vinden het belangrijk dat je openstaat om persoonlijk te groeien. We zetten samen met jou een eigen groeipad uit. Loop jij over van ambitie of vind jij een goede work-life balance belangrijk? Wij zorgen dat je de uitdagingen krijgt die je zoekt!

Ruimte voor ontspanning

Lachen en plezier moet kunnen. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom hebben we ook aandacht voor pauzes. Maak eens een fijne middagwandeling, speel gerust mee in onze Fifa competitie en vooral: er is altijd vers fruit en lekkere versgemalen koffie!

Geen files

We werken voornamelijk vanuit ons kantoor in het bruisende en filevrije Genk op de levendige C-Mine! Ben je een ochtendmens, begin je graag wat later, of wil je eens een dag van thuis werken? Dat kan perfect!

Inspraak en impact

Jij kan mee het verschil maken! Je krijgt inspraak en jouw werk heeft een directe impact op ons team en klanten. Mediasoft groeit snel en ook jij kan deel uitmaken van ons team dat dit succes verder zal uitbouwen! We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Geen ingewikkelde structuren of zware hiërarchieën. We like it simple!