Over Mediasoft

Hier leer je ons alvast een beetje beter kennen.

Over Mediasoft

In 2008 werd Mediasoft opgericht door Timmy Maris als ervaren consultant in software ontwikkeling. Het is voor hem altijd belangrijk geweest om in grote projecten aandacht te houden voor gebruiksvriendelijkheid en softwarekwaliteit.

We streven er bij Mediasoft dan ook steeds naar om de gebruikers van onze software een topervaring te bezorgen. Bij Mediasoft draait alles om de mensen en de cultuur. Het team van Mediasoft bestaat uit creatieve en toegewijde mensen, het type mensen waar iedereen graag mee samenwerkt.

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit trekken wij ook door in onze oplossingen. Wij kiezen er dan ook voor om een goede relatie met onze klanten op te bouwen, waardoor wij ook beter en pro-actief mee kunnen denken met hun wensen.

Wat is onze sterkte?

  • Uitgebreide expertise: Door de jaren hebben we bij Mediasoft een uitgebreide expertise opgebouwd. We werken zowel voor kleine KMO’s als grote internationale bedrijven. Onze medewerkers zijn ervaren deskundigen, elk op hun terrein. Daarom kan Mediasoft een totaalpakket aanbieden.

  • Hoge kwaliteit: Onze medewerkers zijn gecertificeerd in diverse technologieën en volgen de laatste trends op de voet. Door het gericht volgen van gespecialiseerde opleidingen blijven we altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, die we dagelijks kunnen toepassen.

  • Unieke aanpak: Als softwarebedrijf staan wij voor een persoonlijke aanpak in functie van uw specifieke noden. Wij verzorgen niet alleen de technische ontwikkeling, maar denken mee met uw bedrijf. Onze expertise betekent een belangrijke meerwaarde voor uw bedrijf. Zo bent u zeker van uw investering.

De missie van Mediasoft

Het is onze missie om bedrijven in staat te stellen te groeien en efficiënter te werken, en dit in een snel evoluerende digitale wereld.

Welke diensten levert Mediasoft?

Heb je interesse in een samenwerking? Wil je meer informatie over ons aanbod?
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen ›