Mediasoft - team foto

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven te laten groeien en volledig te ontzorgen in deze snel evoluerende digitale wereld. De groei die ze realiseren is onze belangrijkste maatstaf en referentie.

Onze visie

Door op een oprechte, menselijke en waarde-gedreven manier samen te werken met onze klanten, kunnen we hen met onze expertise helpen naar de beste resultaten.

Onze filosofie

Door doeltreffende en hedendaagse technieken te gebruiken, leiden we onze klanten naar een directe groei. Steeds alles op alles zetten om onze klanten een topervaring te geven maakt ons blij. We gaan met plezier voor die extra mile!

Hoe pakken we het aan?

Een succesvolle samenwerking begint bij een persoonlijke aanpak. We willen niets liever dan een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Voor ons gaat dit hand in hand met de kernwaarden die ons hele team verbinden:

  • Klantgericht: we stemmen onze aanpak af op maat van de klant, want elk bedrijf is anders. Daarnaast staan we onze klanten met raad en daad bij en kunnen ze bij dringende vragen steeds op ons supportteam rekenen.
  • Met kwaliteit: of het nu gaat om copy, een nieuwe website of een gebruiksvriendelijke applicatie, wij streven er steeds naar om kwalitatief werk op te leveren.
  • Met open communicatie: eerlijke, open communicatie is de sleutel tot een aangename samenwerking én de beste resultaten.
  • Betrokken: we zijn nauw betrokken bij onze projecten zodat we kort op de bal kunnen spelen in het snel evoluerend digitaal landschap.

Maak kennis met ons team

Close - Escape Sluit deze popover

Timmy

Managing director

Oprichter, bestuurder én van alle markten thuis: Timmy stippelt samen met Marte de koers uit die Mediasoft vaart en ademt digital. Als het om nieuwe technologieën gaat is hij steeds bij de pinken, want zowel voor marketing- als development vragen is hij de go to.

Tijdens de middagpauze is Timmy trouwens altijd in voor een 'matchke' Fifa. Na de uren vind je hem daarentegen vaak bij een matchke KRC Genk. Daarnaast houdt hij van lekker eten, reizen en een goed boek lezen.

LinkedIn

Marte

Managing partner

Marte is medebestuurder en staat samen met Timmy aan het roer van Mediasoft. Daarnaast leidt ze het HR-beleid en de back-office in goede banen. Ze is de rots in de branding voor het Mediasoft-team en zorgt er steeds voor dat nieuwe collega’s zich meteen welkom voelen.

In haar vrije tijd geniet Marte van gezinsuitstapjes en op tijd en stond natuurlijk ook van een me-time moment.

Michiel

Technical lead

Michiel is Technical Lead van het developers-team. Backend, frontend, testing, deploying… niets ontsnapt aan zijn arendsoog. Hij bewaakt de kwaliteit van de projecten die we opzetten alsof het voor zichzelf zou zijn. Daarnaast volgt Michiel de ontwikkelingen in de markt op de voet zodat we de nieuwste technologieën snel kunnen implementeren.

Op de werkvloer neemt Michiel geen blad voor de mond, maar dat is gelukkig gewoon om te plagen! Hij zit vol energie en lijkt 's morgens altijd goedgezind uit bed te springen. Na de uren kan je hem regelmatig vinden op de tennis courts of bij zijn kindjes. Ook een filmavondje als couch potato slaat hij zeker niet af.

LinkedIn

Bas

Front-end developer

Bas is onze Front-end developer. Omdat het oog ook wat wil, verzorgt hij de look and feel van de applicaties en websites die we bouwen. Hij kan overweg met verschillende programmeertalen, maar daarvoor consumeert hij wel de nodige kopjes koffie. Als hij niet achter zijn pc zit om knappe designs te ontwerpen, is de kans groot dat je één van zijn stuntelacties kan waarnemen (van bloempotten omstoten tot koffie morsen).

Als Bas thuiskomt, ontdekt hij meestal eerst wat zijn ondeugende labrador Kamiel die dag heeft stukgemaakt. Daarnaast kijkt hij graag films en is hij een grote muziekfan. Hij speelt dan ook zelf akoestische gitaar.

LinkedIn

Ken

Front-end developer

Ken is één van onze top front-enders. Hiernaast verdiept hij zich graag in usability, responsive design en SEO. We hebben het gelukkig nog niet geroken, maar Ken brengt zijn werkdagen graag op zijn sokken door (soms zelfs twee verschillende).

Buiten het werk is nerdy stuff helemaal zijn ding, zoals Dungeons & Dragons bijvoorbeeld. He’s a Dungeon Master! Hij leeft zich ook graag uit bij niet al te sportieve sporten zoals bowling en pingpong. Ten slotte is hij héél creatief, want hij ontwerpt zelf t-shirts en verkoopt deze dan online!

War

Back-end developer

War is geen oude bekende, want hij doorliep in 2020 al een succesvolle stage bij Mediasoft. Nu komt hij ons Drupal development-team versterken en meebouwen aan de websites van morgen.

Hij is trouwens zowel tijdens als na de uren een echte techneut, want hij is helemaal into auto’s en moto’s. Je kan hem dan ook regelmatig spotten als hij zijn Yamaha mt07 uitlaat. Binnenkort steekt hij zelfs de handen uit de mouwen om zijn Zundapp combinette ’59 te restaureren tot hij niet meer van nieuw te onderscheiden is!

LinkedIn

Sammy

Full-stack developer

Sammy is de allrounder van ons team. Als full-stack developer is hij van alle markten thuis: front-end, back-end en deployment! Hij kenmerkt zich door zijn no-nonsense mentaliteit en werkt volgens het KISS-principe: keep it simple, stupid. Snel en efficiënt dus!

Ook na de werkuren is Sammy een allrounder: qualitytime met zijn vrouw en kids, reizen, business, fun en sport behoren allemaal tot zijn vrijetijdsbestedingen. Met sport bedoelen we trouwens een hele waslijst. Waterpolo, zwemmen, fietsen, lopen, squash, tennis, wandelen, … Benieuwd of hij dat allemaal in één adem kan opsommen!

LinkedIn

Sara

Digital marketeer

Sara ontfermt zich over de digitale marketingcampagnes, zowel voor onze klanten als voor Mediasoft zelf. Haar uitrusting om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Social mediacampagnes, e-mailmarketing, search engine optimization, Google Ads-campagnes, conversieoptimalisatie en ijzersterke copy!

In haar vrije tijd ruilt ze haar laptop in voor haar Nikon om top-notch kiekjes te maken van haar Instafamous pomeranians. Verder speelt ze piano en is ze een echte keukenprinses die de meest gesofisticeerde gerechten (en cocktails!) voorschotelt.

LinkedIn

Laurens

Digital marketeer

Laurens versterkt ons marketingteam door slimme digitale strategieën uit te denken, die hij vervolgens omzet in resultaatgerichte Google Ads-, social media- en e-mailcampagnes. Daarnaast legt hij zich toe op conversie-optimalisatie zodat onze klanten nóg sneller kunnen groeien.

Aan het espressoapparaat zal je Laurens niet snel vinden, want koffie is niet echt zijn cup of tea. Als teamgenoot is hij vooral het zonnetje in huis met een sterke teamspirit. Na het werk is zijn agenda trouwens non-stop gevuld met voetbal, uitjes met vrienden en muzikale projecten. En dat hij enorm muzikaal is, dat mochten we al met onze eigen oren horen sinds we zijn Facebookpagina ontdekten!

LinkedIn

Arnout

Consultant

Arnout is Java Consultant en werkt bij de klant. Hij implementeert daar nieuwe features, lost bugs op en biedt ondersteuning bij problemen. Daarnaast houdt hij nauwlettend in de gaten of het bestaande systeem goed blijft draaien. Er gaat trouwens geen middagpauze voorbij zonder dat hij een ‘kickermatchke’ speelt met zijn teamgenoten.

Na een hele dag denkwerk, is er voor Arnout maar één remedie om zijn hoofd leeg te maken: een stevige wandeling met zijn Engelse Stafford Mika. Tegenwoordig ruilt hij zijn auto trouwens vaak in voor de fiets om te gaan werken. Als dat geen dedication is?! In de winter vind je hem dan weer op de latten, want skiën is écht wel zijn ding.
 

LinkedIn

Stijn

Consultant

Stijn is Java Consultant en werkt buitenshuis, in een team van ontwikkelaars. Hij optimaliseert de bedrijfsprocessen en lost problemen op die zich bij de klant voordoen. Het liefst werkt hij daarvoor met Java & Cloud technologie. Tijdens de werkuren vind je hem meestal in ‘de zone’, want hij werkt graag gefocust door.

Zijn vrije tijd wordt gekenmerkt door een knap staaltje beroepsmisvorming. Hij prutst immers graag met geeky gadgets, zoals bijvoorbeeld Raspberry Pi. Daarnaast is hij veruit onze sportiefste collega, want hij gaat regelmatig fietsen en lopen. De kilootjes die Stijn daarbij verliest compenseert hij met lekker uit eten gaan en een goed glas whisky.
 

LinkedIn

Wil je ook graag deel uitmaken van ons team?

Lijkt het je leuk om samen met ons te werken aan toffe projecten? Neem dan een kijkje tussen onze openstaande vacatures. Wie weet zijn we op zoek naar jou!  

Style element darkblue