Website Signburo

Website van topkwaliteit

Signburo is een specialist in totaalconcepten voor bewegwijzering en visuele communicatie die mensen begeleiden naar hun bestemming. Het bedrijf levert topkwaliteit en wilde een website van hetzelfde niveau. Daarom vroeg zaakvoerder Johan Lambrechts aan Mediasoft om de bestaande website aan een grondige make-over te onderwerpen.

Het doel? Een frisse en dynamische website die in één oogopslag duidelijk maakt waar Signburo voor staat.
Een opdracht waar webdesigner Mediasoft met veel plezier zijn tanden in zette.

Online visitekaartje

Johan Lambrechts: "Wij zitten in een sector waarin beeld heel belangrijk is. Daarom wilden wij een website die heel professioneel oogt. Potentiële klanten moeten meteen zien wat wij in onze mars hebben en wat we allemaal al gerealiseerd hebben.

De website die we hadden, was vijf jaar oud en had dus een opfrissing nodig. Ik wist dat ik behoefte had aan een expert als ik wilde scoren met mijn nieuwe site. Daarom nam ik contact op met Mediasoft.

Ze hebben voor ons een nieuw webdesign ontwikkeld. En wat voor een! Onze website vormt nu echt onze online-identiteit."

Signburo

Betrouwbare partner in webdesign

Johan was erg tevreden over het geleverde werk: "De specialisten van Mediasoft zijn echt goed in wat ze doen.

Ze zijn erin geslaagd om mijn wensen volledig te vertalen naar onze website. Ze beperken zich niet tot uitvoeren, maar denken met je mee en geven advies. De samenwerking verliep heel vlot. Het project werd op tijd en binnen het afgesproken budget gerealiseerd.

Zoek je een eerlijke en betrouwbare partner voor webdesign? Dan moet je bij Mediasoft zijn."

quote-icon

De specialisten van Mediasoft zijn echt goed in wat ze doen. Ze zijn erin geslaagd om mijn wensen volledig te vertalen naar onze website. Ze beperken zich niet tot uitvoeren, maar denken met je mee en geven advies.

Johan Lambrechts

Zaakvoerder