Nieuwe website Scents

Meer visibiliteit online

Scents, de marktleider in geurmarketing, wilde met een nieuwe branding, website en doordachte online marketing zijn visibiliteit op internet en sociale media verhogen.

De verwachtingen? Een website die hoog scoort in de zoekmachines en online marketinginitiatieven die potentiële klanten naar Scents leiden.

Het doel? Meer omzet realiseren.

Een uitdaging waarvoor het bedrijf een beroep deed op de ervaring en expertise van Mediasoft, dé specialist in online marketing en expert in dynamische geoptimaliseerde websites.

Hulp van een specialist online marketing

Patrick Castelain, zaakvoerder van Scents: "De tijd dat je potentiële klanten met cold calls moest pushen is voorbij. We ondernemen in een periode van pull.

Klanten moeten de weg naar jou vinden
Je online onderscheiden is dus een must voor elk bedrijf.

Om dat te realiseren moet je je laten bijstaan door een specialist online marketing. Mediasoft is zo’n specialist. Hun aanpak is op maat. Ze geven je advies vanuit hun ervaring en expertise, maar houden ook rekening met jouw kennis van de gevoeligheden die spelen in jouw sector. Dat evenwicht in de oplossingen die ze aanbieden, was voor mij een echte meerwaarde."

Wil je jouw bedrijf net zoals Scents online profileren met een doordachte online marketing en een geoptimaliseerde website? Neem dan gerust contact met ons op.

Style elements blue

Positieve reacties

Het resultaat van de samenwerking stemt Patrick gelukkig.

"Mediasoft heeft heel goed werk geleverd. En dat doen ze nog altijd, want ze blijven ervoor zorgen dat de online marketing en nieuwe website tot meer bezoekers leiden.

Ondertussen krijg ik alleen maar positieve reacties en zie ik dat onze website goed scoort in Google. Bovendien had ik een heel goed gevoel bij onze samenwerking. Ik kan de diensten van Mediasoft dan ook zeker aanbevelen."

quote-icon

Hun aanpak is op maat. Ze geven je advies vanuit hun ervaring en expertise, maar houden ook rekening met jouw kennis van de gevoeligheden die spelen in jouw sector. Dat evenwicht in de oplossingen die ze aanbieden, was voor mij een echte meerwaarde.

Patrick Castelain