Website Mobile Vikings

Performant en dynamisch platform voor de Vikings

Mobiele telefonie- en internetprovider Mobile Vikings doet het anders. Het rebelse bedrijf met een hoog no-nonsensegehalte heeft geen fysieke verkooppunten om zijn klanten te bedienen. Alles gebeurt online via het Mobile Vikings-platform.
Het gevolg? Zowel de website als het platform moeten uiterst performant, dynamisch en gebruiksvriendelijk zijn. Om het leven van hun Vikings nog gemakkelijker te maken en helemaal klaar te zijn voor de toekomst, kreeg de Mobile Vikings-website een nieuw jasje aangemeten, collectie 2015.
Couturiers van dienst? De inhouse IT’ers én de Django-specialisten van Mediasoft.

Django-specialisten met Viking-DNA

Sofie Van Eemeren, HR Lead Mobile Vikings: “Mediasoft is een van onze vaste IT-partners. Wanneer we snel goede developers nodig hebben, bellen we hen. Hun mensen hebben een unieke IT-kennis en veel ervaring én ze begrijpen wat het Viking-DNA is".

"Ze zijn volledig geïntegreerd en hebben voeling met onze bedrijfscultuur waardoor de samenwerking met onze IT’ers heel vlot verloopt. Toen we beslisten om onze website volledig te rebranden en voor ons platform behoefte hadden aan developers met kennis van Django, wisten we dus waar we moesten zijn.”

Zoek je net zoals Mobile Vikings een Django-specialist om je IT-project te realiseren? Neem dan zeker contact met ons op voor een kennismaking.

Style elements blue

Flexibele developers die meedenken

De flexibiliteit en expertise van het Mediasoft-team was een grote meerwaarde voor Mobile Vikings:

“Dankzij hun uitgebreide vakkennis bieden de Mediasoft-developers onmiddellijk een meerwaarde. Ze hebben weinig tijd nodig om zich in lopende projecten in te werken. Ze stellen zich flexibel op en denken echt mee. Heel fijn om met zo’n partner samen te werken!

Ik ben dan ook heel tevreden over de kwaliteit van het werk dat Mediasoft voor ons heeft geleverd, en heb hun diensten al aan andere bedrijven aanbevolen.”

quote-icon

Dankzij hun uitgebreide vakkennis bieden de Mediasoft-developers onmiddellijk een meerwaarde. Ze hebben weinig tijd nodig om zich in lopende projecten in te werken. Ze stellen zich flexibel op en denken echt mee. Heel fijn om met zo’n partner samen te werken!