Webapplicatie laten maken Lowist

Gebruiksvriendelijke webapplicatie om palen vanop afstand te bedienen

Steden en gemeenten die op een eenvoudige manier de toegang tot bepaalde straten en zones willen organiseren, kunnen bij Lowist terecht voor verzinkbare palen. Het bedrijf zet sterk in op een kwaliteitsvolle dienstverlening. En innovatie speelt daarbij een belangrijke rol.

Een voorbeeld? Om hun verzinkbare palen nog klantvriendelijker te maken, vroeg zaakvoerder Mathie Lowist aan Mediasoft om een cloudgebaseerde beheer-applicatie te ontwikkelen. Die moest klanten op elk moment toelaten om op afstand hun verzinkbare palen te bedienen en controleren.  

Optimaal gebruikscomfort bieden

Mathie Lowist: “We willen zo perfect mogelijke producten opleveren die onze klanten optimaal comfort bieden. De ontwikkeling van de webapplicatie past perfect in die filosofie. Klanten hebben nu op elk moment een volledig overzicht van de status, logging en positie van al hun palen, en kunnen die op afstand bedienen."

"Het is ook mogelijk om vaste tijdstippen in te stellen waarop de palen moeten verschijnen of verdwijnen. Dat is handig om bijvoorbeeld bestelwagens toegang te geven tot bepaalde zones tijdens laad- en lostijden. De software biedt bovendien een uitgebreide rapportering. En als er een defect is, zie je dat meteen. De tijd dat een medewerker van een stad of gemeente elke dag zijn ronde moest doen om te checken of palen nog werken, is dus voorbij.”

quote-icon

Ik ben heel blij dat we bij de realisatie van dit project konden rekenen op de expertise van Mediasoft. We gaan in de toekomst zeker nog met hen samenwerken.

Mathie Lowist

Bestuurder

Samen pionierswerk verricht voor dit uniek IoT platform

Het ontwikkelen van de webapplicatie was een hele uitdaging. Maar dat is normaal, want we hebben samen met Mediasoft pionierswerk verricht. De connectie en cloudintegratie maken van de software en de verzinkbare palen een volwaardig Internet of Things (IoT) platform.

De weg ernaar toe was niet gemakkelijk, maar het resultaat mag zeker gezien worden. Ik ben heel blij dat we bij de realisatie van dit project konden rekenen op de expertise van Mediasoft. We gaan in de toekomst zeker nog met hen samenwerken.”

Zoek je net als Lowist een ervaren partner om een gebruiksvriendelijke en cloudgebaseerde webapplicatie te ontwikkelen?

Style elements blue