Joyn

Partijen verbinden met een veelzijdig platform

De missie van Joyn? Via de Joyn-klantenkaart en -app consumenten en handelaars in steden en gemeenten met elkaar verbinden. Want daar wordt iedereen beter van. Om die missie succesvol in de praktijk te brengen, is een laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en veelzijdig softwareplatform essentieel. Hiervoor vertrouwde Joyn op de Java-expertise van Mediasoft.

Lovend vanaf het eerste moment

Werner Brebels, CTO bij Joyn: “Ons platform is inhouse geschreven en bestaat uit Microservices in Java. Daarom hadden we behoefte aan externe Java-expertise om ons R&D-team te versterken. Zo zijn we in 2017 bij Mediasoft terechtgekomen.

Die zijn niet alleen goed in hun vak, ze hebben ook specialisten die weinig tijd nodig hebben om helemaal mee te zijn met je manier van denken en werken. Onze senior developers waren vanaf het eerste moment lovend over de samenwerking.”

quote-icon

Mediasoft is een bedrijf dat zich onderscheidt in flexibiliteit en expertise. Ze denken echt met je mee en pakken de zaken heel oplossingsgericht aan.

Werner Brebels

Joyn

Echte match met Java-specialisten

“Joyn is een jong en dynamisch bedrijf. En dat vertaalt zich ook in onze manier van ontwikkelen. We werken snel en agile. Het is voor externe partners niet evident om onmiddellijk een meerwaarde te creëren in zo’n omgeving. Toch zijn ze bij Mediasoft daarin geslaagd! We hebben op menselijk en professioneel vlak een echte match met hen.”

Flexibele partner en professionele Java-specialist

“Mediasoft is een bedrijf dat zich onderscheidt in flexibiliteit en expertise. Ze denken echt met je mee en pakken de zaken heel oplossingsgericht aan. Voor elke behoefte kunnen ze de juiste expertise leveren en ze staan altijd klaar om je te helpen.

Heb je extra mankracht nodig? Dan zorgen zij daarvoor. Ik ben dan ook zeer tevreden over hen en kan hen echt aanbevelen. Met hun expertise, professionalisme en flexibiliteit zijn ze de ideale partner om mee samen te werken.”

Zoek je een Java-specialist om je team te versterken?

Neem dan gerust contact met ons op.

Style elements blue