Bestelplatform Bouts

Bestelplatform dat de werking optimaliseert

Bouts had nood aan een online bestelplatform waar klanten zelf hun bestellingen kunnen ingeven. Om de werking van Bouts te optimaliseren, dienen deze bestellingen foutloos en met zo weinig mogelijk manuele interacties verwerkt te kunnen worden.

Michael Bouts, CTO van het bedrijf, vertelt: “We zochten een bedrijf dat aan de hand van een custom API een bestelinterface kon maken. We hebben voor Mediasoft gekozen omdat veel bedrijven niet staan te springen om met custom API’s te werken, of gekke voorwaarden stellen. Mediasoft gaf ons een goed voorstel en zag het helemaal zitten.”

quote-icon

Dankzij de samenwerking met Mediasoft kunnen we profiteren van het beste bestelplatform van de sector.

Michael Bouts

CTO

Co-creatie voor een soepele samenwerking

Om de werking zo vlot mogelijk te laten verlopen, kozen we ervoor om in het begin van het project samen te zitten met Bouts’ partner, die het klantenportaal verzorgt. Samen met hun analyse hebben we dan afspraken gemaakt voor het verdere verloop. 

De volledige samenwerking verliep via co-creatie. Dat wil zeggen dat we samen met Bouts en hun technische partner periodiek afspraken om samen op hetzelfde bureau te werken. Dit bevorderde natuurlijk enorm het proces om zo tot een succesvol project te komen.

Een bestelplatform van hoge kwaliteit

De grootste uitdaging was om dit project binnen budget, op tijd en met een hoge kwaliteit op te leveren. De klant kreeg veel inspraak, waardoor hij zich heel betrokken voelde bij het project en waardoor we heel goede resultaten behaalden.

Het bestelplatform is niet alleen mooi, het blinkt ook uit in gebruiksgemak. Bovendien kunnen klanten nu 24/7 een bestelling plaatsen, die vervolgens automatisch verwerkt wordt in het systeem. De foutenmarge op bestellingen is dankzij het platform zo goed als nul.

"Dankzij de samenwerking met Mediasoft kunnen we profiteren van het beste bestelplatform van de sector", besluit Michael Bouts tevreden.

Wil jij ook de gas doen branden voor jouw bedrijf?

Style element darkblue