Monard Law

Monard Law combineerde een naamswijziging met een nieuwe website en een performant webplatform.
Het doel? Hun onlinecommunicatie vereenvoudigen.

Gestroomlijnde onlinecommunicatie

Toen Monard Law in mei 2015 van naam veranderde, maakte het advocatenkantoor van de gelegenheid gebruik om een nieuwe website en een webplatform te lanceren. Mediasoft stond in voor de volledige technische realisatie. Het resultaat? Advocaten moeten niet langer publicaties in Word maken en doormailen. Ze kunnen rechtstreeks een publicatie in het onlineplatform opstellen en na goedkeuring of vertaling door de webmaster laten publiceren op de website. Die werkwijze levert een aanzienlijke tijdwinst op. Bovendien kan Monard Law de publicaties nu met enkele muisklikken op sociale media delen of via een nieuwsbrief naar klanten sturen.

Flexibele partner in webdesign en webplatforms

Emilie Evertse, hr-manager en communicatieverantwoordelijke bij Monard Law: "Mediasoft is erin geslaagd om onze verwachtingen naar de praktijk te vertalen. Samenwerken met hen is bijzonder gemakkelijk: ze zijn experts in hun vak die klantvriendelijk, aangenaam en altijd beschikbaar zijn. Ze denken actief mee en hun flexibiliteit is enorm groot. Hebben we een lastminuteopdracht met een krappe deadline? Dan creëren zij tijd in hun agenda. Hebben ze niet meteen de oplossing in huis voor een probleem? Dan spreken ze hun netwerk aan. Kortom: als je met Mediasoft samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat je project vlot en op tijd wordt gerealiseerd."

Zoek je net zoals Monard Law een specialist in webdesign en platformontwikkeling?
Neem dan zeker contact met ons op voor een kennismaking of kom eens langs in ons kantoor in Hasselt.

Contacteer ons ›

Efficiënter werken

"Mediasoft heeft heel goed werk geleverd. Onze advocaten besparen tijd en wij communiceren nu op een efficiƫnte manier met onze klanten, ook online. Onze newsletter is mooi en oogt zeer professioneel. En onze website is fris, modern en toegankelijk. Hij heeft persoonlijkheid en past helemaal bij ons kantoor. Wij zijn dus heel tevreden over Mediasoft en raden hun diensten aan iedereen aan!"

Mediasoft is erin geslaagd om onze verwachtingen naar de praktijk te vertalen. Samenwerken met hen is bijzonder gemakkelijk: ze zijn experts in hun vak die klantvriendelijk, aangenaam en altijd beschikbaar zijn.

— Emilie Evertse, Monard Law

Heb je interesse in een samenwerking? Wil je meer informatie over ons aanbod?
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen ›