Allround Flandrien Cup

De Allround Flandrien Cup rekent voor zijn onlinecommunicatie – van eventwebsite en sociale media tot e-mailingcampagnes – op de expertise van Mediasoft.

Onlinecommunicatie voor een premium fietsevent

Wil je als bedrijfsleider je zakenpartners of medewerkers een unieke ervaring laten beleven en hen op een andere manier leren kennen, ver van de vergadertafel? Schrijf je dan zeker in voor de Allround Flandrien Cup. Met dit premium fietsevent voor bedrijven krijg je de kans om op een bijzondere manier een band op te bouwen met je zakenrelaties. Om zijn event online in de kijker te zetten, zowel met een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website als met doelgerichte content op sociale media, koos Walter Martens voor Mediasoft.

De professionele aanpak van een specialist in sociale media

Walter Martens, zaakvoerder van de Allround Flandrien Cup: "Mediasoft is onze partner voor het hele onlinegebeuren rond het event. Het Mediasoft-team staat onder meer in voor onze website, Facebook- en LinkedIn-pagina, Twitter-account en mailings. Om je doelgroep efficiënt te bereiken, moet je als bedrijf een actieve rol spelen op sociale media. Met de Allround Flandrien Cup willen we dat op de meest professionele manier doen, dus roepen we de hulp van een internetspecialist in. En laat één ding duidelijk zijn: een specialist is precies wat Mediasoft is!"

Zoek je net zoals de Allround Flandrien Cup een specialist sociale media of wil je de onlinecommunicatie van je bedrijf stroomlijnen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor in Hasselt (Limburg).

Contacteer ons ›

Van advies tot uitwerking

De dienstverlening van Mediasoft is all-in. Walter: "Mediasoft is een partner die met je meedenkt en online het verhaal vertelt dat jij wilt vertellen. Ze geven advies, zijn heel open en eerlijk in hun communicatie en leveren professioneel werk. Je merkt aan het totaalplaatje, maar vooral ook aan de details, dat ze specialist sociale media zijn en het technische aspect door en door kennen. Ze denken aan alles en handelen altijd pragmatisch. Het is echt heel fijn om met zo’n partner samen te werken."

Mediasoft is een partner die met je meedenkt en online het verhaal vertelt dat jij wilt vertellen. Ze geven advies, zijn heel open en eerlijk in hun communicatie en leveren professioneel werk.

— Walter Martens, Allround Flandrien Cup

Heb je interesse in een samenwerking? Wil je meer informatie over ons aanbod?
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen ›