Groepsfoto

Eens aangekomen bij RSBC Het Zoute konden de collega’s van Mediasoft eindelijk kennismaken met hun nieuwe collega’s van Duo, Nascom en Corecrew, vergezeld met een verfrissend drankje. En ook voor de anderen was dit een blij weerzien, na een teambuildingloos jaar door de strikte corona maatregelen. Deze fijne reünie was ook het uitgelezen moment om een aantal trouwe collega’s in de bloemetjes te zetten. Zij mochten respectievelijk 5, 10, 15, 20 en 25 kaarsjes uitblazen bij make it fly!

Op een lege maag kan je natuurlijk niet teambuilden, dus toen we uitgeaperitiefd waren, konden we meteen aanschuiven voor een heerlijke barbecue.

Teambuilding barbecue

Eens de magen goed gevuld waren, was het tijd voor actie! We konden kiezen uit verschillende leuke strandactiviteiten: voor de waterratten was er Stand Up Paddling en kayak, de landrotten konden zich dan weer van hun meest competitieve kant laten zien bij een potje volleybal en petanque.

Teambuilding volleybal

De watersporters ondervonden al snel dat suppen op zee minder gemakkelijk is dan het eruit ziet. Ze hebben dan ook de golven meermaals van erg dichtbij kunnen bekijken en ondervonden dat zeewater toch echt wel zout smaakt. 

Toch waren er na heel wat spectaculaire valpartijen enkele natuurtalenten die de golven trotseerden alsof ze nooit iets anders gedaan hadden.

Teambuilding suppen

Na al die activiteit konden we gelukkig bekomen in de strandbar, waarna we afscheid namen en weer huiswaarts keerden. En ohja, de foto hieronder namen we natuurlijk aan het begin van de teambuilding, toen iedereen er nog fris en fruitig uitzag. Al zou een na-foto bij nader inzien ook wel interessant geweest zijn. ;-) 

Groepsfoto make it fly

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Altijd al willen weten waar we ons allemaal mee bezig houden doorheen het jaar? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en krijg al ons nieuws, vers van de pers.

Style elements blue