Make it fly

Mediasoft en make it fly

Al sinds 2008 kunnen ambitieuze bedrijven bij Mediasoft terecht voor de ontwikkeling van websites en applicaties op maat, digitale marketing en branding. De samenwerking met make it fly biedt ons de opportuniteit om onze expertise fors uit te breiden om zo onze klanten een nog betere service te bieden.

Samen sterker

make it fly brengt vier ervaren partners samen die elkaar versterken. Het delen van kennis en combineren van specifieke vaardigheden tussen de verschillende teams stelt ons in staat om sneller te handelen en betere oplossingen uit te werken. Deze samenwerking zal onze slagkracht verhogen.

Door de verschillende locaties in Vlaanderen staan we dichter bij onze klanten en potentiële nieuwe collega's. De unieke combinatie van de professionaliteit en expertise van een grote onderneming met het intieme karakter van een familiale organisatie, maakt van make it fly, voor zowel klanten als medewerkers, een ideale en betrouwbare partner.

Meer expertise, jouw vertrouwde partner

Als partner van make it fly behouden we onze identiteit én blijven we wie we zijn. Voor onze klanten verandert er dan ook weinig. Zij kunnen nog steeds terecht bij hun vaste aanspreekpunt, en voor alle support-vragen blijven we gewoon bereikbaar via de gekende kanalen.

Wat verandert er dan wel? We kunnen nu ook rekenen op een team van gedreven strategen en designers, die ons eigen team van top-notch developers en creatieve marketeers perfect aanvullen. Onze klanten kunnen zo blijven rekenen op onze vertrouwde persoonlijke aanpak, maar met nóg meer digitale expertise binnen handbereik.

Meer focus op onze mensen en klanten

Door de samenwerking met make it fly komt er meer tijd vrij voor dat wat écht telt: onze mensen en klanten. Door de schaalvergroting kunnen onze mensen ook meewerken aan uitdagende projecten, nieuwe kennis delen en impact maken, zonder een nummer te zijn binnen een grote en logge structuur.

Voor onze klanten betekent deze schaalvergroting dat wij een bredere waaier van diensten kunnen aanbieden, omdat we nu nog meer expertise in huis halen en hierdoor nog sneller kunnen schakelen, met nog steeds dezelfde persoonlijke benadering.

Heb je nog vragen over deze samenwerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Altijd al willen weten waar we ons allemaal mee bezig houden doorheen het jaar? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en krijg al ons nieuws, vers van de pers.

Style elements blue