Overname EntityOne

vlnr: Laurent Cardinael CFO make it fly, Maarten De Block oprichter EntityOne, Wim Vernaeve founder Green Park Investment, Mathieu Cardinael CEO make it fly, Thomas Van Roy Investment Associate Green Park Investment

Hello, EntityOne!

De laatste tien jaar heeft EntityOne zich ontpopt tot een bekwaam webagency, gespecialiseerd in Drupal, die middelgrote tot grote organisaties voorziet van websites en webapplicaties op maat. De onderneming werd opgericht door Maarten De Block en heeft twee vestigingen, op de locaties Kortrijk en Gent. 

EntityOne spitst zich toe op het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Drupalplatformen voor hun klanten. Ze slagen er telkens in om de doelstellingen van hun klanten te vertalen naar een krachtige digitale strategie die duidelijk voelbaar is in hun Drupalproducten. Een staaltje expertise om trots op te zijn én de perfecte match voor make it fly! 

Vijf ervaren partners met één gezamenlijk doel

Na de verwelkoming van Mediasoft in 2021, is EntityOne de vijfde partner in crime onder de naam van make it fly. Dankzij hun aanvullende expertise, blijft make it fly zich verder toeleggen op het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfsintegraties, waarbij digitale vraagstukken van klanten van A tot Z op maat worden uitgewerkt. Met meer dan 80 experts, vervullen we de veelvuldige vraag naar digitale disciplines: van strategie tot content, hosting tot webdesign, backend en frontend development tot marketing en met uiteraard 24/7 support!

Meer weten? Lees het volledige persbericht.

quote-icon

We hadden reeds voor ogen om onze bestaande hub in Gent, waar Corecrew gevestigd is, uit te breiden. Met deze overname zetten we onze toonaangevende Drupal expertise opnieuw extra kracht bij en willen we tegemoet komen aan de aanhoudende vraag naar Drupal-diensten.

Mathieu Cardinael

CEO

Maak kennis met make it fly!

Style elements blue

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Altijd al willen weten waar we ons allemaal mee bezig houden doorheen het jaar? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en krijg al ons nieuws, vers van de pers.

Style elements blue