Net voordat iedereen heugelijk nieuws verwacht van de hoogzwangere Kim Van Oncen, hebben we vandaag haar gloednieuwe website gelanceerd. De website presenteert het leven van Kim in haar eigen, unieke stijl en blinkt uit in technologische efficiëntie.

Online aanwezigheid voor publieke figuren ook van belang

Als actrice en presentatrice is een sterke online aanwezigheid natuurlijk belangrijk. De oude website van Kim voldeed niet meer aan de moderne behoeften van deze tijd en lag ook niet meer in lijn met haar persoonlijke visie en stijl. Voor deze opdracht ging Kim met ons in zee.

Via enkele referenties kwam ik bij Mediasoft terecht als partner voor het ontwerpen en bouwen van mijn nieuwe website.
Vooral hun flexibele en to-the-point aanpak sprak me erg aan.

Langs onze kant werden haar noden omgezet naar een fraaie website. Na een inleidend gesprek met Kim werd duidelijk welke richting ze uit wou. Een authentieke stijl, niet te commercieel, en vooral informerend. Voor ons is een goede user experience, toegankelijkheid en snelheid zeker zo belangrijk voor het succes van een website. Bovendien moet een website ook vlot werken op alle mobiele toestellen. De website kimvanoncen.com brengt thema’s over reizen, mode, media en familie. Verder is de website ook het contactpunt voor bedrijven of agencies die geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Kim.

Website Kim Van Oncen

Lancering net voor geboorte dochtertje

De laatste weken van mijn zwangerschap kreeg ik de taak goed uit te rusten om een vroeggeboorte te voorkomen. Als bezige bij heb ik me dan ook kunnen bezighouden met het leggen van de laatste hand aan de site”, vertelt Kim. Nu dat haar website de wijde wereld werd ingestuurd, kan Kim zich concentreren op de naderende komst van haar dochtertje. “Ik vind het belangrijk dat ik me na de geboorte volledig op ons gezinnetje kan focussen. De lancering was dus perfect getimed. Zo werd mijn boek ook net voor de geboorte van Jack gelanceerd.” De eerstvolgende post op de site wordt er waarschijnlijk één van het tweede kindje van Kim en Niels.
 

Ook klaar voor een nieuwe website?

Heeft jouw website ook zijn beste tijd gehad? Of wil je je eerste website laten maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Altijd al willen weten waar we ons allemaal mee bezig houden doorheen het jaar? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en krijg al ons nieuws, vers van de pers.

Style elements blue